Onsdagen den 30e..

Imorgon är det höst :) wohooo.....det gör mig rätt glad för jag gillar hösten, jag är en höst människa !
Dock är det tråkigt när det ÖSREGNAR men annars är det rätt mysigt faktiskt.

Gud va skönt det var att få sova ut igår och bara ha en allmän slappdag.
Idag har jag iofs inte gjort så mycket heller, jag har vart på stan med Viccispiccis och käkat på pasta house, det var mums !
Sen åkte jag buss ( usch va hemskt det är ) hem för vi råkade ju köra sönder ena bilen och fasten vi har 2 till så fick jag ingen av dom :( snyft !
Ikväll hade jag tänkt att träna på friskis, men nej det får bli en promenad istället eftersom jag har bajs ont i ryggen efter att jag sprang runt på kalhyggen i söndags...

Imorgon var ledigheten sluuut för jag ska jobba hela dagen och även på fredag, lördag ska jag tävla då blir det till att hoppa upp vid 6.30...och på söndag är det jobb igen !
jaja !

hoppas alla har en bra dag , puss.

( blev ett försenat inlägg, ajdå )


Scarlett.



Fick denna av min pappa häromdagen !
Den luktar så gott att jag skulle vilja snaska i mig den haha ;)


Weekend trip.

Den 14-16 Oktober drar jag och min mamma på weekend resa ( på vardagar ;)  !
Mamma bjöd mig <3 
Så det ska bli himla trevligt, därför blir det till att spara moneys nu så att jag kan shoppa lite granna när jag är där !

Till Prag ska vi..


Woops....

Glömde visst av bloggen i allt ståhej jag har haft för mig den senaste veckan : ) Lovar att komma igång igen nu!!!

Har haft en massa trevligt (och hemskt) för mig i veckan/helgen, jobbade fram till torsdag, sen på fredagen hade jag möte med arbetsförmedlingen jag packade saker inför flytten med hästen, umgicks med Johanna och var och klippte av mig HÅRET ( snyft ) ser ut som en tant nu :(

Lördagen bestod av mer packning och Bröllop, och vilket bröllop det var !! Jag har inte haft så kul på länge..och brudparet var så underbart vackra att jag var tvungen att fälla en tår i kyrkan, blödig som jag är ;) sen så var det ju en fröjd att se sin man ta några dancemoves ( hoho jag låg på golvet av skratt ) så ja det var en lyckad kväll !

Söndagen var jag uppe med tuppen igen för att flytta hästen till det nya stallet, det gick ju helt okej ....hmmm... han va där i ca 3 timmar innan det hemska hände !!!
Jag stod och packade upp alla miljoner saker i skåpen då jag hör massa folk skrika utanför, men jag täckte inte mer på det..då en annan tjej kom in och sa att min häst hade rymt !!?!??!  så jag sprang ut men såg inte henne och ingen visste var hon var , Vi var ca 10 personer och 4 bilar som körde runt ( det är en superstor trollskog mitt ute i ingenstans!!! ) så hon kunde va var som helst , jag såg bara henne framför mig att hon hade trillat ner från ett bergsstup som det finns där och brutit alla ben och låg där och skulle dö !!!

MEN när jag precis skulle ge upp efter ca 4 timmars letande och det var mörkt och jag kom och körde på en grusväg så står hon där mitt framför mig, KAN jag tilllägga att jag började störtlipa av lycklighet känndes ju som om mitt barn hade försvunnit ;)  och hon blev lika lycklig hon för hon hade ju ingen aning om vart hon befann sig stackars korkade krake!!
Så efter en tappad sko och några småsår var hon hemma igen, jagvet inte vad jag hade gjort annars !!!
 förmodligen legat i forsterställning och lipat sönder mig haha !!!

aja det var ju då det roliga som hänt i mitt lilla liv kanske inte så mycket men mycket nog ;)  Puss..


Jag är trött..

Jobbat hela dagen..Imon ska jag jobba hela dagen igen! Längtar massvis till på fredag då blir det en shopping dag ( HÄSTSAKER OF COURSE ) älskart :) Kanske nån sko också vem vet ? nee nu ska jag lägga mig framför öppna spisen, MYS....



Falkenberg i somras ♥


Please dont leave me..

Ännu en jobbdag avklarad =) Imon är jag ledig det blir skönt, ska dra ner på stan och träna och lite sånt kul !

Resten av veckan kommer se ut som så:

Tisdag-Ledig
Onsdag-Jobb
Torsdag-jobb
Fredag-Ledig UTGÅNG !!!!!!
Lördag-bröllop ( jösses jag har aldrig varit på bröllop )
Söndag-Flytt av Galicia.

Jag är så himla shoppingsugen alltså..men har hittat för mycket som jag vill ha och då vill jag helt plötsligt inte ha något ;)  haha wierd men sant..
Ska iaf unna mig en mascara imorgon, mina börjar ta slut ! Så funderar på något jag aldrig haft innan..hmm får ta en koll på det.

Nehe nu måste jag åka och ta in hästen. hoppas alla haft en bra dag! Pusspuss.


Workwork

Sitter på jobbet nu har 4,5 tim avklarade nu återstår 4,5 till hoppas det går fort. Efter jobbet blir det städa av fort hos baby sen ta in hästen och sen städa lite i mitt eget rum ! Och imorgon ska jag ta en lång sovmorgon och sen gå på stan och a6 :) gud längtar redan till sängen haha

Sweet Sunday

Min helg har mest bestått av jobb och stallet :)

I fredags jobbade jag hela dan och efter det var jag på bio "Flickan som lekte med elden" den var rätt dålig i jämförelse till boken, men det var väl väntat !

Igår jobbade jag 11-20 super segt pass om jag får säga det själv ! Efter det blev det pizza och skräck film i min ensamhet men det var helt okej :)

Idag har jag bara varit i soffan och vilat, har inte haft någon ork till något. Men tänkte åka till stallet nu så jag har det avklarat sen ikväll blir det bara soffan igen för imorgon blir det jobb mellan 11-20.

nehe nu ska jag dra mig hoppas alla haft en bra helg, Puss.
 


Ooohh..


Sleepy.

Sitter och käkar hallon igen :) ska snart hoppa i  säng, ska nämligen jobba imorgon så jag ska upp TIDIGT !

Skulle varit ledig idag och imorgon och på lördag men det blev jobb alla 3 ! ska inte klaga behöver ju pengar.

Så imorgon blir det 08.00-17.00 ( sen direkt till Bion med baby ) och lördag 11.00-20.00..
Och ingen sovmorgon får jag eftersom jag ska vara i stallet lörd,sönd kl 8 på morgonen och släppa ut hästen och rasta vovven, det är väl smällarna man får ta när man har djur ;) inte mig något emot iofs för jag älskar djur !

By the way...fick mig en riktigt,riktig tankeställare idag.
Jag var med pappa och brossan och käkade på Max, och jag satt och tjatade om hur synd det var om mig som har så mycket finnar och var ful jag var med finnar och blablabla och in igenom dörren kommer en kille som jag misstänker vart med om en brand eller någon annan sorts olycka för han hade inget ansikte! inga läppar, ingen näsa, inga ögonlock, inga öron, och det slog mig rätt i magen att VAFAN GNÄLLER JAG OM ???? so what om jag har finnar liksom den enda som bryr sig om det är förmodligen jag själv och jag ska va jäkligt glad över att det bara är lite finnar...och jag vet att det kommer alltid finnas dom som har perfekt persikohy, är smalare och har snyggare kläder MEN det kommer också alltid finnas lika många som har det betydligt mycket sämre, känner att det är dags att acceptera det man har blivit tilldelad och vara glad och nöjd över det :) Tänkvärt..

Nu blir det sängdags i babys säng utan baby i :( men mer plats till mig hihi ;) sov gott allesammans, Puss.

Massa finfint från Lindex.


changed plans..

Ska visst åka och jobba nu 13-20 ujuj .

Nails.

Fixade mina naglar igår, röda med glitter i och en söt blomma !



Idag blir det en rätt lugn dag, ska ringa några viktiga samtal, städe lite och åka till stallet !
Känns som att det inte händer så mycket mer än så om dagarna :)


mums.



Mumsmums va gott, mycket godare än godis !!

NU blir det fråga olle dokumentären , tummen upp för det !
 Puss.


work.

Slutade precis jobbet nu, skulle jobbat till halv 4 egentligen men fick gå tidigt ! Både skönt och tråkigt..
Så nu sitter jag hemma hos baby och ska alldeles strax åka hem till mig och slänga mig i duschen för klockan 4 ska jag på anställningsintervju. NERVÖS......

När jag jobbade hade dom även ringt mig ifrån det stället jag var på anställningsintervju hos för ca 2 veckor sen så dom skulle ringa senare igen, undrar va dom har för kul att säga :) ?

Annars är det bara träning med Galicia och träning på friskis som gäller ikväll, så kul är min dag idag !

puss.



Nu ska jag dra...

...hem till Victor laga kvällsmat titta på TV och sova. Imorgon blir det jobb, jobbintervju och träning med galicia..
bjuder på en AS HET BILD..puss



Måndag..

Fick mina saker från ELF idag :) Jag är hel nöjd ögonskuggorna var jätte fina och borstarna var supermjuka !




Nu måste jag skynda mig ska till Borås och kolla på ridstövlar :) ikväll blir det mys med Victor .. skriver mer när jag kommer tillbaka, pussochkram.


By the way...

Jag SKA märk mina ord SKA klicka hem dessa läckerheter, vill så gärna ha ett par stövletter i mocka och nu hittade jag dom perfekta ! Jag tycker att dom är heta...


Söndag.

ujuj va längesen jag skrev, men jag har inte redigt haft orken för det under veckan eftersom jag har varit sjuk bla.

Helgen har varit superlugn jag har bara varit hemma och slappat, idag var jag och tävlade med min häst och det gick super bra min häst är så duktigt :)

Lovade en massa bilder för ett tag sen, men självklart har jag glömt alla mina viktiga saker hos Victor och han har ju inte vart hemma på hela helgen och min nyckel ligger innanför hans låsta dörr också...klumpigt av mig !!!!
Så imorgon ska ni få en massa fina bilder hehe ;)

Nämde jag att vi köpt en ny bil !!!!!! hahaha den är svinsöt ni ska få bilder sen den ser ut som en handikapppickup...

Ja hoppas ni haft en suverän helg allesammans, lovar att uppdataera oftare. Puss
 

Sjuk :(

Så jäkla surt, har åkt på en sån mega förkylning !!! Och så ska jag jobba imorgon...jag kommer typ trilla ihop på kvällen sen för mina muskler är lite lealösa.
Jag verkligen hatar att vara sjuk man kan ju inte göra någonting
så idag har jag bara legat hemma och kollat på film och tyckt lite synd om mig själv!

Och nu vill jag bara bädda ner mig med en jätte godis påse men det blir inget med det för ingen vill köpa det till mig och jag orkar inte så jag får väl knapra på en gurka eller nått !

tänkte lägga upp lite bilder från veckan och förra veckan sen om jag orkar för jag hittade min kamera igår men vi får se :)

Hoppas alla mår bra iallafall, puss.


ABC - Australian BodyCare

Australian bodycare en en hudvårdserie med Tea tree olja som aktiv ingrediens. Eftersom jag på senaste tiden haft en del problem med min hy tänkte jag nu pröva något som verkar bra, har hela tiden kört med rengöring från alla möjliga billigare och dyrare märken och aldrig märkt någon skillnad.
Så idag köpte jag med mig lite nya produkter hem..

ABC Facial Wash 1% tea tree oil
Ansiktstvål som effektivt rengör hudens porer från smink, smuts och överflödfett. Bibehåller hyns naturliga lyster. Hudvänligt pH-värde och utan färgämnen.
Tips: En daglig tvål som passar alla hudtyper och ett alternativ för dig som är noga med att inte torka ut huden.

ABC Facial cream 1% tea tree oil
Behaglig dag- och nattkräm för ansiktet. Vårdar, återfuktar och ger huden ny energi. Innehåller en kombination av tea tree-olja och extrakt av grönt te samt har en krämbas med olja från aprikoskärnor. En dryg kräm som snabbt absorberas av huden. Tips! Rengöring av huden är viktig men glöm inte att alla hud behöver fukt, även vid acne och oren hy.

ABC Facial Toner 0,5% tea tree oil
Uppfriskande och stimulerande ansiktsvatten som kompletterar rengöringen och sluter porerna. Passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Utan alkohol eller färgämnen.
Tips: För optimal hudvård applicera Facial Cream direkt efter Skin Clarifier när huden fortfarande känns fuktig. 


Tea tree oil ( aktiv ingrediens )
Numera är tea tree olja populärt över hela världen och används ofta som något av ett "mirakelmedel" mot hudbesvär. Den medicinska effekten som tea tree olja har emellertid inte särskilt underbyggd även om oljan passar väl in i ett husapotek mot småbesvär.Ofta används tea tree olja mot akne, psoriasis, eksem, nagelsvamp och som antiseptiskt medel på sår. Tea tree olja verkar även lindrande på insektsbett

Ser fram emot att testa detta, känns som att det är bättre med lite mer naturliga produkter men det vet man ju aldrig. Ifall någon annan tycker det lät bra och känner för att testa så finns det att köpa på Life-butiken här i stan eller på nätet på olika hälsokost sidor :)

Nu ska jag tvätta facet och åka och träna see ya, Puss.


Awesome

Testade mitt nya smink idag och det var super bra :D
Jag som alltid blir blank jätte fort blev inte blank på hela dagen och jag red och sprang i det så jag svettades men jag var fortfarande matt i ansiktet, jag är helt såld ! blir en till beställning imorgon eftersom jag tog för ljus foundation ;)
men vafasen 129kr för en stor burk med mineralfoundation som till och med innehåller bättre ingredienser än I.D känns det som ingenting !

Min jacka från HM kom idag med, den var ful i verklighet plus att dom hade skickat helt fel storlek så den åker tillbaka ! finns en liknande på vero moda som är snyggare, mycket snyggare.

Just nu sitter jag och snaskar lite gott och myser med min söta voffsing, vi väntar på att Victor ska komma hem så att vi kan mysa alla 3 :)

Hoppas alla haft en bra dag, det har jag...
Pusspuss.


Städtajm.

Detta dök upp i brevlådan idag .
Mitt nya mineralsmink från Tikei, ska pröva det idag och se vad jag tycker :) märkte att foundationen var något ljus så jag ska beställa en lite mörkare om det nu funkar bra på mig ! Jag har höga förväntningar...




Just nu ska jag städalite överallt i huset för mamma kommer hem från tunisien idag så det är lite dirty.
Efter det blir det stallet och ikväll träning på friskis, fick ett nytt gymkort av pappa så nu måste jag träna annars slår han mig ;)


Söndag.

Idag har jag jobbat 11-18 så jag har inte gjort så mycket annat  :)
Tvättat lite har jag gjort och käkat mat och kollat på Tv, himla intressant liv ! ;)

Tänkte bara visa ett par nya skor jag köpte förra veckan, tänkte att det kunde va bra med något annat än vita converse i höstrusket !


Happiness.

Var inne på en sida idag som jag hittade för mega längesen, en massa smink till sjukt lågt pris.
Tyvärr har det inte gått att beställa till Sverige innan så det har varit lite trist, men idag när jag var inne för en liten sneak peak ser jag att Sverige har kommit med på shipping listan :D Då blev jag mega glad och var inte sen på att klicka hem några saker..

3 olika borstar som har fattats i min samling.
4 fina ögonskuggor i bruna och guldiga nyanser nu till hösten.

oooooh jag kan inte vänta tills det kommer ! I ♥ Makeup.



 


<3


Partyyyyyy.

Wohooo idag ska det vinglas omkring :D hoppas alla kommer ha en kul kväll för det ska jag :D puss

Friday

Vaknade för en stund sen det var sjukt skönt att sova ut med Victor jämte mig idag, de tvar ju  somsagt ett tag sen ;)
Igår var vi på stan en sväng, sen på kvällen blev det pizza,hyrfilm och en massa gotte åt alldeles för mycket som vanligt !

Nu ska jag hoppa in i duschen för sen blir det IKEA och A6.
Ikväll blir det lite partaj tror jag allt.

Kollade på YES MAN igår den var super kul :)


The last goodbye.

Farväl mina älskilingar nu ska ni få pryda någon annans fossingar :( snyft !

 


TiKei - Mineral Makeup. ( varning för en massa text ;)

Hello everyone !

Dom flesta som känner mig vet att jag är lite av en sminknörd - ÄLSKAR SMINK - gillar dock inte att ha en massa smink på mig till vardags. Men när det vankas fest kommer lådorna med saker fram ;)

På senaste tiden har jag som nästan alla andra använt mig utav mineralsmink, jag har haft smink från ett märke som heter Avanya och från ett annat som heter Everyday minerals.
I början var jag inte särskilt imponerad men efter ett tag så blev jag fast, när jag beställde från ED beställde jag självklart fel formula på bas ( foundation ) beställde för torr hy och jag som har fet och lite småfinnig hy så blev det helt enkelt inte en så bra kombination. De funkade under vintern eftersom då är jag torrare men sen gick det åt skogen.
Använde då Avanya som bas och älskade den, men den tog slut och kostar ca 360kr för en burk och snål som jag är gick jag tillbaka till ED och nu mår min hy as kasst efter sommaren...

Så när jag var ute och surfade lite på nätet och var i tankarna att beställa ED igen ( rätt denna gång ) kom jag över ett nytt märke som lät sjukt bra så jag klickande in mig....

 TiKei mineral makeup.

- 100% procent mineraler
- Utan bismuth oxychloride ( vilket kan vara irriterande för vissa, jag tål det inte och får en massa finnar )
- Superbilligt.
- De som recenserat tycker att det är det bästa minersminket de testat.

så jag beställde självklart ett kit, i kitet fick jag:

- 1 foundation
- Mineral veil ( puder som håller huden matt )
- Solpuder ( kunde välja mellan det eller en valfri rouge )
- 1 Concealer ( mint eller yellow )
- Det bästa av allt var att hela kitet kostade 329kr !!! Hur bra är inte det då ? ;)

Så ifall jag är nöjd med sminket kommer jag defenitivt beställa mer.


                  


Tandis.

Nu är jag precis hemkommen från tandläkaren, hade inga hål vilken tur för mig ! ;)

Idag händer det inte för mycket, ska städa lite i köket här hemma ser anskrämligt ut nu när mamma är bortrest !
Håller även på med lite tvätt så jag ska stryka och vika ( jippie va roligt ) men nu ska jag käka frukost.

Skriver nog lite sen när jag har något mer interessant att komma med ! hoppas alla har en bra dag, Pusspuss.





Jimmy eat world


Don't forget.

Yes, nu står jag och lagar mat ! Enchiladas blir det, sjukt gott. Jag tror jag skulle kunna leva på det ;)
Har vart iväg och tränat nu på kvällen med min bushäst, det gick jätte bra för att vara första gången på flera månader. Det gäller bara att få upp flåset lite ! Så hedan efter blir det gallopp träning för hela slanten.

Ville bara säga att anställningsintervjun gick bra , men eftersom det är jäkligt många sökande så är det nog svårt att få det jobbet,men men!

Bjuder på en fin låt såhär på kvällskvisten:

But somewhere we went wrong
Our love is like a song
But you won't sing along
You've forgotten
About us

Don't forget ♥

 



 


RSS 2.0