Finally

Nu är jag äntligen ledig efter att ha jobbat 10 timmar i 7 dar i rad ! TRÖTT? ja...

Tänkte åka in och kolla vad stan har att erbjuda, förmodligen inget speciellt men kolla kan man ju alltid göra.

Har förövrigt haft en bra jul, speciellt juldagen den var riktigt kul !
Enda negativa är att mitt hår är helt ihoptrasslat efter min frisyr i lördags, körde på en lady gaga rosett av mitt eget hår och då måste man tupera lite samt att jag hade i torr vax så nu sitter det ihop haha ;) jaja tur att jag ska klippa mig nästa vecka! kanske blir kortkort? vem vet.

Måste klaga lite när jag ändå är på G ( gillar tydligen att klaga höhö)
Ne men jag tycker det är uselt att folk i min ålder och även äldre går runt och skryter om vad dom fått i julklapp gärna dyra fina saker ska skrytas om lite mer, PINSAMT PINSAMT PINSAMT ! anledningen till varför man kan vara nöjd men hålla det för sig själv är för att det finns SÅ SJUKT många barn och vuxna som inte ens har vatten att dricka på julafton(och alla andra dagar på året)...och så sitter folk och "kolla vilken as fin sånhär jag fick" " fick BARA 5000 i pengar ny dator kläder o lite annant" när man hör sånt ås har man lust att knäppa folk på näsan, jag tycker iaf att det är sorgligt att presenterna ska betyda så mycket för folk.

Så med det sagt ska jag skaffa ett fadder barn i januari :) man kan ju inte hjälpa alla men jag mår bra ifall jag kan hjälpa någon iaf.

Nu ska jag trassla ur mitt hår och invänta min bil som min bror har snott och vägrar komma med...peuss


lalala baaambaaa



Såhär känner jag mig just nu..    :)

 

RSS 2.0