Transformera mera...

Haha visste ni att jag är en Transforemers nörd...jag älskar filmerna haha, kanske beror på min livliga fantasi och att jag hoppas på att det ska komma en sån snäll robot och rädda mig en vacker dag ;) ! Vet inte om det är så bra att fantisera om robotar haha ?!  jaja den enda som förstår mig är min lillebror ( 11år ) när det gäller min filmsmak , min älskade Victor tycker jag är en super duper tönt som gillar sånna filmer.. men vad ska man göra när man är lite halvgalen ? :D

När det gäller film har jag och min pojkvän totalt olika smak han gillar typ action som handlar om maffia, svenska deckare och några få komedier. Jag därimot älskar Fantasy, typ harry potter, sagan om ringen, twiligt ( måste vara fantasy ) kärlekskomedier av alla slag, komedier över huvudtaget
och skräck , massa skräck ;)



hihih ballt ;)

Välkommen hem till moi...

För 128kr kunde jag fasiken inte låta bli att klicka, jag har ju varit på vift efter 1 par rosa skor faktiskt...får ta det här som en tidig födelesedags present till mig själv helt enkelt ;)



Snyft.

Märkte precis att min favorit blogg Falsksanning försvunnit......buhu... :(

Shoho.

NU har jag äntligen fått in bilderna på datorn :)




sunday all over again.

Helgen har gått fort och det har varit en trevlig sådan =)

Fredagen bestod av lite shoppande...och sen en lugn kväll i min säng med filmen YES man, som jag redan sett ett antal gånger men som är lika rolig varje gång, hihi !

Lördagen bestod av tävling ( hehehhe gick sådär ;) sen var det utgång på kvällen. Jag hade super kul, träffade många trevliga filurer ute i vimlet, höll dock på att fälla en tår när Henrik var elak och jag ville till Baby ( som är iväg och jobbar ) alla andra gick ju hem med någon och just den här kvällen var jag lite extra kär och känslig...hmm tänk va alkohol kan göra mkt ;)

Det enda jag säger om söndagen är SLAPP..och pizza !

Imorgon lovar jag att lägga upp bilder på mina senaste köp och vem vet jag kanske hittar på något lurigt jag kan skriva om också ;) men bara kanske...

NU är det bedtime sleep tight everyone..Puzz och Kramizz...   P.s nämde jag att jag slarvade bort mitt ena bankkort med..wops clumsy me.


Mna fina bokstäver jag köpte i en liten affär utanför Ullared, dom står nu hos Victor dom kanske inte passar utmärkt i hans ungkarlslya men det skiter jag i ;).






Torsdag.

God förmiddag !

Eller morgon för mig ;) hihi !
Idag ska jag och mammi och mommi och johanna dra till Ullared, det ska bli najs ! Hoppas att jag hittar nått kul ..

Nu ska jag dra mig upp till stallet och rida henne ordentligt för på lördag är det tävling igen och då måste vi vara fit for fight !

hörs senare ikväll efter Ullared och Gekås ;) puss

Liten shoppingrunda.

Kom hem från A6 för en stund sen . Har varit där en sväng med mamma hittade några saker men tänkte hålla lite i mina pengar ;) brukar gå sådär !! MEN eftersom mormor och mamma ska till Ullared imon så kanske man kan hitta något kul där..Kanske.

Fick iallafall med mig en kjol och en mössa hem !




NU ska jag upp till min buskuse , later !

Försöker med lite bilder igen..

Har haft problem min dator men nu kommer det lite bilder från Prag minnsan. ( ni kan ju ta vissa av dom med en nypa salt, hihi )










Visade bara lite random av vad jag köpt, känner att det andra är väl ungefär lika ointressant som detta :)

Home sweet home.

Nu är jag hemma igen efter våran lilla tripp, vi har haft det super bra verkligen ;)

Det blev inte så mycket shopping men endå gick det åt en del pengar hmmmm....aja billigt var det iaf
speciellt smink och småprylar kläder ligger på ungefär samma pris som hemma men  det var inga snygga kläder alls !

MEN Jag kan verkligen rekomendera er att åka till Prag för det är billigt att bo och äta och det är en fin stad :)

så igår var jag bara hemma hos Victor och tog det lungt framför idol ! Idag ska jag ta det lungt också för jag är inte sugen på att hitta på något alls, så kan det ju va ibland !

Hehehe jag tycker det är lite småkul men min b-friend ska på blog awards efterfesten haha jösses ska man skratta eller gråta ?

jaja nu ska jag till stallet och rida en sväng i blåsten ! Kommer bilder sen, puss.

Sometimes love knocks you down !

Jag har inte haft lust för att skriva här på ett tag om man säger så ! Har haft så mycket tankar i skallen så jag har mest tagit det lungt och läst i en bra bok :)  

Ville bara säga att jag haft en turbulent helg ujujuj hänt en massa saker roliga som tråkiga, men allt har blivit bra tillslut !

Igår var jag på A6 en sväng och sen tränade jag med Emmie på friskis, och vi kom fram till att huskvarnas friskis är SÅ MYCKET bättre än det inne i stan :)

Buhu hemskt väder vi har, i stallet var det massa SNÖ ?! och as kallt...tycker det kunde väntat lite till innan det blev så .
 NU ska jag städa och packa lite..hörs senare, Puss.




Fick med mig dessa hem igår !


Friday 9/10.

Wiho bara en månad tills jag fyller 19år hehe, fy va tråkigt vilken mellan ålder ! Men det betyder att det bara är 1år kvar till systembolaget ;)

Idag har jag inte haft mycket för mig började jobba vid 11:00 och slutade inte förens 20:30. Har bara legat framför öppna spisen och halvsovit ! Det är väl dags att lägga mig antar jag ska ju upp och tävla imorgon...phuu..orkar egentligen inte !

Igår hade jag en mysig dag i stallet, sen umgicks jag med Alex och Emmie vi var på A6 en sväng. Jag hittade ett par stövlar som jag vill ha..kanske köper dom efter Prag resan..vi får se :)

Saknar min baby förövrigt, vi har inte träffats sen i tisdags och kommer han inte till tävlingen imon blir det inte förens söndag kväll en liten stund :( menmen får tvinga mig på honom nästa helg istället ;)

nehe dags att krypa till kojs jämte min busvoffsing, hörs imorgon pusspuss.



Hihihi...

Idag lyckades jag få min första parkeringsböter mohaha..råkade missa parkering förbjuden skylten ! tänkte att det var konstigt att det inte stod en enda bil där haha ;) jaja rätt tråkigt kunde ju haft dom pengarna till nått kul, men men man lär sig av sina misstag !

förövrigt har jag bara hängt på AF idag dom hade massa strul med datorer och allt var det var så det tog en rätt bra stund ! Men nu ska jag iaf iväg till hästen =)

bjuder på några fina bilder på min fina ♥





Hihihih sött ;)  Hjälmen passade dock inte så bra ser ut som han har världens mega skalle !!! haha...


Cheapy.

Jag ÄLSKAR smink och jag är en sucker för FYND ! inte bara när det gäller smink utan när det gäller allt egentligen :) menmen tänkte visa lite saker jag inhandlat under veckan som är billigt och bra !
-

Ögonskuggor för 10:- ( för båda paletterna då 1 kostar typ 3:- eftersom det är 3 för 10 ;) )
Dom är jätte fina men funkar bäst med en primer under !


Läppstift 3 för 10:- dom är helt okej faktiskt :)


Mitt favorit mineral rouge som jag köpt för 30:-LIDL jajjaamenn LIDL , och det är hur bra som helst ! :)

En ny foundation 100:- den är också bra, täcker bra och håller länge ! Föredrar ju mina mineralfoundations men denna är bra på kvällen typ på party osåvidare, när man vill att sminket ska sitta kvar hela kvällen =)


Puss.


Lingonvecka...

hemska mensvärk !!!!! känns som att någon sticker knivar i magen på mig !!!!!! morr...

Pga av detta har jag inte gjort något idag förutom att ligga inne och tyckt synd om mig själv, victor tyckte väl lite synd om mig med men bara lite ;)

Men nu ska jag försöka ta tag i saker och ting som att diska ladda över massa fina bilder på datorn ( fina hehe ) åka till stallet och senare träna på friskis! och efter det sola lite grand vilket jag inte gjort sen urminnes tider :)

Så nu lovar jag att det blir massa fina bilder ikväll LOVAR....hoppas alla har en bra dag...Puss.


Min fina flicka ♥


New week.

Ooh va härligt jag är ledig tills torsdag och sen ledig lördag med :) jätte skönt !

Sitter och längtar till Prag alla redan haha det är ju dock en vecka kvar typ !

Hade en hel del bilder och små saker att skriva om men det gick inte ladda in bilder i datorn !? aja får ta det imorgon !

skriver även mer då för nu ska jag äta kvällsmat  mums :)  puss

Halfyear.

Tiden går alldeles för fort när man har roligt...

hela 6 månader har vi hållt ihop idag ♥


........

Hmm, är det inte nu allt ska kännas sådär underbart och superbra?  Jag känner inte så fast endå gör jag det ?

Tankarna är för många nu...ska jag? eller ska jag inte? ska du? eller ska du inte?

Ska vi? eller ska vi inte?



? ? ?

Nu blev allt plötsligt jätte jobbigt....

Aja ska ut och äta efter jobbet och umgås ! sen tänker jag dränka mig i nachochips med salsa och gräddfil...

Är på jobbet nu slutar 8 jobbat sen 11 , samma tid imorgon ! stackars min häst som inte får någon motion :(

och stackars mig som inte får nån motion jag är ju alldeles för lat för att gå upp tidigt !!!

nej nu ska jag göra nytta igen, puss.

RSS 2.0