Nu behöver jag aldrig mer frysa ;)

Tack mamma för min fina STORA halsduk och mössa..här har hon minnsann vart händig och stickat !


Idag har varit är lugn dag, började med stallet på morgonen och for sedan till jobbet !
Efter har det blivit chill i soffan bara..och nu ligger jag i sängen och ska sova inom kort.
Har en hel del att göra imorgon då jag är ledig igen...soft vecka !
Jag ska bland annat till läkarn och visa upp mig i bar överkropp BAR överkropp kuljul...
Sen ska jag iväg och köpa nödvändigheter till hästen som tar en rejäl stund, och på kvällen har jag hand om hundarna för mamma och min plastpappa ska ut och fira brölloppsdag !

Nu blir det O.C innan jag somnar...hoppas alla haft en bra dag, puss.

Jag gillar er.

Jag gillar min nya skor

Jag gillar även att stå kobent, as ballt !


Hade inte suttit fel.

Enkla och snygga.

Är väldigt sugen på dom beiga eller kanske dom rosa,dom skulle passa fint till våren ! Fast jag skulle vilja ha en av varje färg men det går ju inte !

299:- @Nelly.com


Monday.

NY vecka NYA tag. Yes box..idag har jag äntligen varit ledig och det har varit jätte skönt, jag har bara strosat runt hemma och plockat med saker och snackat skit med mamma ! Har även hunnit med en vända till stan men hittade inget kul ! dock hittade jag världens finaste kudde jag ville ha till min soffa...men det fanns bara en och jag ville ha 2 så det sket sig !

Sen fick jag för mig att jag skulle sticka en halsduk men eftersom jag gjorde fel hela tiden gav jag upp, så mamma får sticka den åt mig !

Imorgon blir det jobb igen men bara mellan 12.45-19.30 så det är ju soft =) nu ska jag hitta lite inspiriation så att jag kan skriva om något roligare sen..

hoppas alla haft en bra dag i snön.




Sjukstuga.

Jaha då har man gått och blivit sjuk...BLÄ..min näsa rinner som en vattenkran och jag hostar och har feber !!
Kul att man har två 10 timmars pass kvar på jobbet den här helgen, och jag vägrar sjukskriva mig och förlora massa pengar ! NIX...men visst tycker jag synd om mig själv lite granna : )

Idag har jag somssagt jobbat 09.30-19.30 så jag har inte gjort någonting annat kul ! Nu ligger jag bara här i min säng och kollar på massa avsnitt av The O.C, har kollat igenom serien flera gånger men jag gillar den lika mycket fortfarande ! nu är jag på säsong 3 och det är super spännande ;)

Får se om jag skriver något imorgon eller på söndag, annars återkommer jag på måndag då är jag ledig wihooo !

HA det bra i snövädret, pussochkram.


Väggord.

Jag ska alltid ha så brottom..jag får inte lägenheten förens 1a juni. men jag har redan börjat shoppa massa saker WOPS.

Idag har jag inhandlat det här väggordet som jag ska ha över min säng i sovrummet, vilken färg väggen blir har jag inte bestämt än men orden kommer vara vita inte svarta :)   Det värsta är att jag ska väggord i storarummet också och i min sminkhörna ! hmm jaja så kan det gå...


A new pair of shoes can changes your hole life...

Gäller för mig iallafall ;)

Dessa fick jag idag ( vann dom när vi var på nellys high heels party ):


 

Påväg :


Tror jag kan ha nån slags besatthet av skor, speciellt billiga sådana ;)


Nu är jag påt igen !

Uppdatering = as kass ! Jagvet  men jag har inget intressant liv just nu så det har inte funnits något att skriva om. Det enda som pågär är SOVA-JOBBA-FESTA...eller ja det känns så iallafall ! Stallet har blivit lite lidande men ska ta tag i det nu och se ifall jag verkligen vill eller inte :) kommer skaffa en medryttare åtminstonde så att jag får lite avlastning !

Har varit ledig 2 dagar nu vilket har varit väldigt skönt eftersom jag jobbar 10 timmars pass denna veckan och det tar på krafterna, så imorgon är det dags igen !

Igår var jag på min allra första begravning...för min farfar som nyss gick bort efter flera års sjukdom. Så jag var inget ledsen över det faktiskt efetrsom det var det bästa som kunde hända :) Men just stämningen i kyrkan och släktingar som gråter gjorde mig väldigt illa till mods, DÖDEN är verkligen något som skrämmer mig...så jag började såklart gråta jag med ! men det gick över när jag kom ur kyrkan.

Efter det drog jag hem till Nikki och fikade och åt nachos ;) mumma ! Det var väldigt trevligt.

på tal om stallet så måste jag rusa iväg dit nu, skriver mer sen, pussochkram.

Jag och cookie lusmusbus !


RSS 2.0