Nails- Glitter and glamour.

Fixade mina naglar igår, glitter fick det bli blommor på ringfingrarna :) Det var kul att fixa naglarna igen har inte gjort det på några månader...men jag har inte haft nån ispiration eller något tålamod det tar endå 1,5 tim...inte lätt att göra på sig själv direkt ! Men nu är dom fina.

Resultat:


Min nya fina klocka jag fick av Victor i julklapp, me likey a lot ! ;)

Är från märket Triwa, den ska visst vara i nått annorlunda material för den väger ingenting !


A bit unhappy..

Idag var jag på stan med Emmie, det var trevligt ;) jag fick med mig lite hem iaf ! Käkade på det där nya stället som  heter Taco baren det var helt OK , måste väl äta där nån mer gång innan jag bestämmer mig om vad jag verkligen tycker om stället !

Annars har det inte hänt mkt kul i mitt liv, allt rullar på...jobbat sen en tok känns det som...jobbar varje natt tills på fredag dvs nyårsnatten också !!  well well känns som att jag överlever det ändå :)

Så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg efterslom det var ett tag sen, wooops ! skriver mer inatt eller imorgon ! För nu ska jag till jobbet, pussochkram.









" for hair that is dry, damaged and a bit unhappy "

Precis vad mina toppar är just nu OLYCKLIGA haha ;)

God JUL

Hoppas alla får en toppen dag med familj och vänner =)  själv ska jag nu sätta mig i bilen och fara upp tillVinter wonderland dvs stallet och mysa med hästen sen blir de mat hos pappa sen vidare till mormor och morfar på landet...myspys !


Och så det sista..

Nu blir det lite smink bilder :)  Eftersom det blev 3 inlägg på raken är det bara att scrolla ner om ni vill se lite fler nördiga bilder !

 

Min nya super fina ögonskuggspalett med 88 ögonskuggor i :) ( färgerna är mycker finare i verkligeheten, min kamera vill inte fånga upp det så bra )( och jag har inte använt den här paletten till sminkningarna naedanför )

En sminkning jag gjorde innan jag skulle ut sist som jag blev väldigt nöjd med ! Skulle vara fin till Nyår..för dom som nu har turen att få fira nyår :(



En annan sminkning jag gjorde en kväll när jag var rastlös, belv nöjd med den med för den var naturlig och fin ( tråkigt att kameran inte fångar upp färgerna här heller...det ser brunt ut men i verkligeheten är det är en beige/plommon sminkning )

Somsagt är man rastlös så är man ;)


Najs frilla ;) prövade att fästa upp lockarna och spraya dom och sedan släppa ut dom när dom torkat för att se om dom höll bättre ( mitt hår är omöjligt att få något att hålla eftersom jag har så FINA hårtstrån med noll stadga i ) dom höll mkt bättre höll hela dagen efter också :)


..

Sen har jag typ 3 bilder från när jag var i GBG i fredags ftersom min kamera dog :(

 

Min älskade mössa används flitigt ;)


NU kör vi igen !

Har en massa bilder som jag vill lägga upp men alla hänger ju inte ihop direkt så jag får köra några  bilder i taget i några inlägg på raken ;)

Nu blir det bilder från när jag var i Göteborg för nån vecka sen :).


 

   

Den lila klumpen är en -schampokaka-  Hade inte testat det innan jag köpte denna...och den är helt suverän !
Jag valde en för Fett hår eftersom jag har problem med att min hårbotten blir flötig på två sekunder...men när jag använder den så blir håret super rent och jätte mjukt..och det som är riktigt bar är att den räcker 3 gånger längre än en vanlig schampoflaska och den är miljövänlig !


Lite hit och dit..

buhu dålig uppdatering I KNOW...men jag lovar att jag ska komma igen..med bilder och hela köret...så fort kameran laddats klart så är det dags.. :)

Hemskt :(

"Den kanotist som försvann i Göteborgs södra skärgård på tisdagen har inte återfunnnits. Sökandet återupptas så snart det ljusnar.

- Mannen är fortfarande borta. Vi sökte fram till klockan två i natt, och börjar leta igen så snart det blir tillräckligt ljust, sade Birgitta Rosander biträdande räddningsledare vid Sjöräddningscentralen, tidigt på onsdagsmorgonen.

 Någon gång mellan klockan 13 och 16 ska den 35-årige mannen ha promenerat längs Hovåsleden. Mannen har en lätt utvecklingsstörning och bor på ett korttidsboende. Han hade tagit ledigt från sitt jobb. Under promenaden ska mannen ha sett en kanot, tagit den och gett sig ut på sjön.

- Vid 18.20-tiden hade han telefonkontakt med en ur personalen på boendet. Han kunde inte säga var han befann sig men sa att han satt i kanoten och höll sig i berget. Kvinnan han talade med hörde hur det skvalade i telefonen, berättar Tobias Nicander vid Sjöräddningscentralen i Göteborg, som larmades strax efter mobiltelefonsamtalet.

Telefonpejling visade att 35-åringens telefon slutade fungera klockan 18.46."

Usch va hemskt :( ...och det som blåste så igår....nu fäller jag en tår...


Godmorgon.

Slutade jobba för en halvtimma sen och kan inte somna även fast jag måste, jobbigt läge!

Hade världens otur igår då min kära dator tog självmord...det började ryka lite från fläkten sen ville han inte starta längre , snyft snyft :(    har jag tur är det pga av fläkten den dog så jag kan rädda mina bilder iaf !
Som tur är så är familjen jag jobbar för så snälla, så jag fick låna deras dator under dagen och inatt med om jag vill, men pappa har lovat mig en ny..blir nog en mini-pc tror jag. Mest för att dom är billigast haha ;) känns lite jobbigt att behöva kolla på film osv på en mini skärm, men det kanske går bra..

Sen var jag ju på bio igår med och kollade på New moon...den var bra..men jag fattar inte varför hon ska ta den fula vampyren när det finns en as het varulv, jag hade inte tvekat en sekund på att låta han hoppa ner i min säng mohahaha  ;)
Pappa tyckte väl inte filmen var särskilt roande kanske men va gör man inte för sin lilla flicka...
På bion var det några störda tjejer också dom var nog i min ålder och satt med mobiler uppe höll på och babbla as högt kastade godis på andra tjejer som dom förmodligen inte var vänner med...MOGET..jag fick ju tillochmed godis i huvudet..morr...

Nehe nu är det väl dags att hoppa ner i sängen så jag får några timmars sömn innan jag ska in till stan och shoppa lite :) hoppas alla har en bra dag..puss.

p.s
glömde en sak..i natt cirkulerade det en helikopter och båtar runt denna lilla ön och öarna runt om för en människa hade trillat i vattnet ...tror inte dom hittade kroppen ...läskigt..nu vågar jag mig inte ut på upptäcksfärd ...

On location.

Sitter nu på mitt lilla rum här i Göteborg, vaknade nyss och är väldigt trött fortfarande eftersom natten var rätt jobbig :)

oh om ni bara kunde se va fin miljö det är här..stället ligger på en miniliten Ö och utsikten är sjukt fin ! Ska ta lite bilder sen så ska jag visa er..

Annars händer inte så mycket idag..ska på bio med pappa vid 5 tiden sen börjar jag jobba kl 22.00 igen :)  
Men lite mat och New moon hinner jag minnsan med hihi ;) stackars pappa som måste gå på new moon med mig..

Aja ska hoppa in i duschen nu, men jag kommer sriva mer senare under kvällen/natten...ha en bra dag puss.


Ny vecka..

Nu var jobb helgen avklarad, skönt !

Håller just nu på och packar, ska nämligen till Göteborg med jobbet tills på fredag :) Så kl 18.00 ikväll sätter jag mig på tåget själv eftersom dom andra redan är där. Jag tror jag kommer att virra bort mig när jag ska byta tåg i falköping !

Eftersom jag jobbar natt mån-tis, tis-ons, ons-tors, tors-fre så har jag dagarna ledigt vilket jag tycker är kanon för då kan jag gå på stan ;) Det som är det bästa är att pappa planerade in sin jobbvecka i GBG denna veckan också så han är där tis-fre så vi ska på bio och gå ut och äta och gå på stan, hihi...Awesome..
Kanske kan lyckas fjäska till mig något ;)

Fick en ny telefon häromdagen med :) den är jag riktigt nöjd med !

En
Samsung Ultra touch

Är så himla trött på min touch screen tele, att skriva sms är så lamt speciellt när man har mansfingrar som jag har...så nu fick jag en där man kan välja att bara ha touch eller både touch och knappar...vilket jag har saknat :)




    Hhihih min tumme ser som banan ;D



Cookielusbus är trött :)

NU ska jag fortsätta packa och fixa..har med mig datorn så jag uppdaterar säkert sen på tåget eller nått ;) ha det så bra allesammans, pusspuss.

Sleeepy.

Dags att sova :) imorgon ska jag jobba 09.30-19.30  tjohej jag kommer vara trött imorgonkväll...jobbar samma tid på söndag också !

Skulle bara påminna er om att ni måste se Luftslottet som sprängdes , den var lätt den bästa filmen av de 3 stig larsson filmerna !     Godnatt


Sminkisminkismink.

Jag gillar smink, det tror jag många tjejer gör ;) tänkte visa mina smarta lådor jag köpte häromdagen...väldigt smidiga !










Så ja det är väl det mesta =) inget att skryta med men jag älskar precis allt av det lilla jag har ^^,


I've got a feeling !

Dags att ta tag i mitt liv igen nu !  Börjar faktiskt komma tillbaka, känns som att jag klarar mig rätt bra endå !

Har inte kunnat vara så aktiv här när jag mått pytonorm...meeen nu är degs att sätta igång igen :)

Börjar sakta men säkert nu ikväll , tänkte visa min smarta sminkförvaring jag äntligen lyckades knopa ihop...och lite av det jag har .

Jag älskar nämligen att se vad andra tjejer har för smink så därför kör jag på att visa lite nu när jag rensat och fixat ;)

well well ska visst bara skölja ur hårfärgen först ...

RSS 2.0