Ne nu får jag ont i magen igen.

Ska på anställningsintervu imorgon och jag hatar det man känner sig utsatt. blääää !! Och intervjun är på samma tid som när jag ska träna med hästen så himla typiskt alltså...jag som såg fram emot att träna :/ aja hoppas jag får jobbet istället ! 

Skriver mer senare, puss.

voff.

just nu sitter min lilla doggy och gnäller på mig för han vill ut ! så ja det är väl bara att dra på sig myskläder och pallra sig iväg ! ska ner på stan och in på gina tricot och lämna tillbaka en tröjja samt köpa en tröjja till mamma !
Efter det blir det stallet ska rida en sväng om det inte börjar ösregna vill säga , hoppas inte det...

Lite senare funderar jag på att vara händig och måla om två möbler och en spegel i mitt rum, har nämligen alla möblir i vitt och en ynka möbel i björk och en spegel i björk och ett bord som har tappat rätt mycket färg. Så jag tror det kan bli fint om det blir vitt också ! :)

Imorgon blir det lite jobb på förmiddagen sen ska jag träna med hästapollen på kvällen, undrar hur det kommer gå? vi är ju inte i topptrimm direkt haha ;)

ses och hörs, pussipuss
.





                                                         sånt hår vill jag med ha...


Snyft.

Att jag aldrig lär mig.. när jag skulle beställa igår så fanns det självklart inte min storlek kvar i 2 av skorna och det ena paret var putsväck :(
Så nu får jag vänta tills det dyker upp nya snygga skor !!! Morr.
Säg till om nån vill beställa så kan vi göra det tillsammans det blir rätt så mycket billigare då ;) !


Grattis Mormor !

Jag tror jag får göra en omvärdering när det gäller vissa personer.
Tror det är dags att inse att vissa personer är rätt bra endå och andra faktiskt bara är falska och bara bryr sig om sig själva ! :)
Japp så får det bli...

FREDAGKVÄLL; Var först i stallet och red pluttan, fick en söt avskedspresent av min medryttare som precis har slutat. Fick en påse godis till Galicia och ett presentkort på Charlies häst och hund till mig ! Hur snällt som helst :)
  Efter det så åkte jag till Victor och vi lagade verkligen supergod mat jag höll på att spricka efter jag var klar haha ;)

LÖRDAG; Var på stan en sväng, sen hem till stallet och sedan kollade jag lite på Victors fotbollsmatch skulle endå ut med hunden så då blev det en bra kombo. På kvällen blev det mys med film med min lillebror "Spiderman 3" & "I taket lyser stjärnorna"  spiderman var bäst iaf. 

 SÖNDAG; Idag ska jag till Mormor som fyller år och äta mat , kommer förmodligen åka därifrån  med en jäkligt välfylld mage ;) för hennes mat är MEGA MUMSIG ! sen blir det stallet som vanligt och ikväll blir det gosigos hemma hos Victor ( nu blev det väldigt mycket Victor känner jag haha ) .

Ska försöka få in lite bilder från helgen med ikväll ! hoppas alla haft en bra helg, pusspuss.

Hurry Hurry

NU har jag varit på stan mestadels av eftermiddagen hittade en del, men 2 av plaggen ska bytas imorgon !
Det ena kollade jag inte ens vilken storlek det var utan bara grabbade åt mig nån och den var jusomsagt gjord för en pygmee ;)  den andra satt bara hel lustigt på så den gör jag mig av med !

Men nu ska jag åka upp till stallet och rida på min black beauty , skriver mer sen, puss.


Beställning.


Mums..

JAG ÄLSKAR SKOR.

Nehe nu ska jag göra mig klar och åka in till stan och kolla på kavajen jag vill ha samt en klänning till brölloppet jag ska på i september !
Efter stan ska jag hem och städa lite, åka upp till stallet och rida i det snuskiga vädret USCH ! tur att det finns ridhus.

Ikväll blir det en lugn myskväll framför TVn med min sötpotatis ;)

ha en bra dag allesammans, Pusspuss.

"Läs aldrig veckotidningar, för de får dig bara att tycka du är ful"

Hyffsat sant endå !
Idag blev det lite shopping imorgon blir det lite mer eftersom jag vill ha en snygg kavaj ! sen blir till att spara.....



Linne från ONCE (oops blev visst lite skryngligt efter jag suttit på påsen haha )

 

Sammetsthigts BikBok



Jacka från HM ( jag tycker den sortens jackor är döläckra )

Nu säger jag och mysigos tack och hej för idag, pusspuss.


Love.



I don't want this moment to ever end...


Sunny day.

Kikade ut igenom fönstret imorse och märkte att det var ju fint väder idag..vilket betyder att jag måste gå ut och njuta lite : )

Igårkväll hängde jag med johanna vi kollade på film och åt lite godis, muums !!
Föressten ska våra hundar para sig :D och då blir det söta vaplar som vi säljer för massa pengar sen drar vi till thailand igen, vi är så grymt smarta !

Förklarade även för min söta pojkvän igår att om han ska ha en läskig stalker exflickvän som gör PRECIS ALLT för att han ska med henne hem efter krogen och klänger på honom som en urangutang och pratar nedvärderande om mig så tänker jag hålla mig undan tills han gör sig av med henne : )   JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR MAN INTE KAN MINNAS DET MAN HAFT MED GLÄDJE MEN GÅ VIDARE NÄR DET HAR GÅTT 3 ÅR!!!! OCH HON HAR JU INTE BRYTT SIG INNAN NÄR HAN HAR VARIT SINGEL....? För mig är det fullkomligt oförståerligt.

WellWell nu ska jag duscha av mig och åka till A6 eller nått , PussPuss.


Me <3 Shoes



Mums från Nelly.com




Mums från Skotrend.se



Mums från Gojane.com


Worki.

Nu har jag precis kommit hem från jobbintervju/provjobbning :) det gick bra och jag fick "jobbet" det är ju bara timanställning så jag hoppar in när hon vill och när jag kan ! kan bli allt från 1 gång i veckan till varje dag.
Så det känns ju bra att man har något iaf .

Ikväll ska jag till ennu ett ställe och prata om lite extra jobb och även imorgon så om jag får bestämma hoppas jag att jag får jobba på alla 3 ställena ;)

Nehe nu ska jag kolla på skor på internet för på fredag blir det shoeshopping , jippie !

Hoppas alla har en bra dag , Pusspuss.






On the road again..

Nytt namn nytt utseende , nu är jag redo igen var rätt kass på att skriva innan men nu saknade jag det visst lite : )
Kommer skriva om allt möjligt, roligt som tråkigt ..
Hoppas att nån vill läsa bara ! eller nä det behövs inte tycker om att skriva ändå.

I will be back med något mer intresseant snart , puss.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0