Malta.

Om ca 3 veckor drar jag, och det ska bli så sjukt skönt att komma bort från allt vardagligt och bara njuta av sol och bad :) lite shopping kanske vi hinner med också. Åker iaf med min mamma och vi kommer ha det SUPER !

Har hört både bra och dåligt om detta ställe men jag skiter i vilket eftersom jag älskar att komma till nya platser, sen får man se vad man tycker efter man har varit där :)       sa jag att det planeras thailand till vintern...det blir mysigt, det blir antingen thailand eller fillipinerna i 2-3 veckor ! hur gott som helst...men det gäller ju att hitta en hyffsat billig biljett så ju letar jag för fullt !

well well nu ska jag duscha och fixa mig, ska iväg till A6 med Emmie ! det blir awesome, pussochsmask


Tired.

Har jobbat natt i 3 nätter i rad nu och jag börjar bli lite små trött..det värsta är att jag inte kan sova när jag kommer hem på morgonen heller ! slutade halv 9 och har inte lyckats somna än, sola orkar jag inte heller göra....det är sååå tråååkigt !

just nu sitter jag och dricker min favvo juice äpple/apelsin/morot, mumsfillibabba :) längtar efter min man också som jag inte har träffat sedan i måndags och får inte träffa förens i morgon kväll, jag skulle gärna ha han här jämte mig i soffan nu !
Idag ska jag fixa lite allt möjligt, köpa galgar och hyllor, storstäda åka till stallet och tvätta och jobba inatt igen...men efter inatt är jag ledig i helgen och då blir det festligheter !

Nu ska jag se om jag kan snooza en timma och sedan ska jag ut på vift ! ha det så bra allesammans,kyss.

muuuums

Jag vill ha !


RSS 2.0