B-sviken....

Fick hem mina produkter från E.L.F idag och två av produkterna var paj...
Eller paj och paj en av skuggorna i paletten hade gått sönder lite så den var ju överallt sen var läppstiftet helt mos så för att använda det måsta man ha pensel..

aja visar lite bilder sen när jag orkat lägga in dom på datorn. Just nu kollar jag Kvinnors hemliga liv tummen upp för det !

kyss

gold+purple

Fick inga bra bilder men jaja sminkiewinkie.





Do you remember?

Var det någon mer än jag som nästintill alltid åt en sådan här på lördagen då det var dags för gotte när man var liten ;) ?

Jag åt alltid min som en liten bigmac, hihi !




Mums.

Sunday.

Har haft en superduper lugn helg, i fredags var jag hos papi och fick mat sen efter det kom Emmie till mig och vi satt bara och tjöta skit och kollade på idol :).
I Lördags var jag på stan med min Älskipälski. sen blev det stallet för att sedan åka till Gränna och mysa med babe igen !

Idag har det vart kalas för mami som fyller år ( Grattis mamsibamsi ) sen efter det blev det stallet igen, så ja en riktigt slapp helg...och det var as skööööönt !

Nu sitter jag här och håller på att sminka mig det är så kul att bara sitta och göra massa olika looker, funderar starkt på att gå makeup artist utbildning till nästa höst när jag sparat lite cash då det inte är BILLIGT direkt hehe ;)
Kanske slänger in nån bild sen på vad jag gjort för fint, hörs sen eller inte. Köss.

MNY-Maybelline New york.

MNY är Maybellines "lillasyster" kan man säga det är samma märke som gör sminket men MNY är ett budget alternativ till vanliga Maybelline :) dom har det mesta dock inte puder,mascara,läppstift och foundation.
Och allt kostar under 50kr. Finns på Lindex ( enda stället jag hittat det på ännu ).

Ville självklart pröva några saker.






Shoes.

Snygg snyggare snyggast





Eftersom jag köpte ett par svarta kilklackar i Prag så valde jag dom grå, men tycker alla 3 är fina :)


Smink,smink och åter smink.

Jag älskar smink kan ibland störa mig lite mig på folk som säger "du behöver ju verkligen mer smink...""varför köper du så mycket smink du har ju redan massa?""jag förstår inte hur du kan köpa så mycket smink..." osv osv . Alla tjejer gillar väl smink antar jag vissa mer än andra. Jag köper inte smink för att ha  "MASSA" smink utan jag köper smink för att det är ett av mina stora intressen i livet och jag tycker det är kul att pröva olika märken och olika produkter...Det är som att jag skulle gå och säga "varför köper du så mycket kläder du har ju massa kläder?" för vissa personer är ju kläder ett intresse och inte bara något man har på sig :) och detsamma gäller smink för mig, jag lägger rätt så mycket pengar på smink men brukar för det mesta leta efter bra och billigt smink istället för dyrt med ett FINT märke, för oftast är det samma innehåll bara olika utseende och pris !
Då var det avklarat.

Detta beställde jag för någon dag sen, hoppas det letar sig ner i brevlådan imorgon ! ;)






Allt är från Eyeslipsface.se, och kostade tillsammans ca 200kr :) Har sedan tidigare en hel del från E.L.F och jag är störtnöjd med allt! så ja..vill ni ha bra billigt smink så är det bara att klicka sig in där !

Homie.

Kom hem från Prag igår på kvällen har haft en toppen helg med världens bästa mysmongo <3
Vädret var skönt, solen sken och folk var glada.
Shoppade inte särskilt mycket, lite smink och dylikt eftersom jag hade skrivit upp det på min lille shopping lista ( som jag inte köpte något annat från föutom sminket )
Visar bilder sen :) Nu ska jag bara ta det lungt och vänta på att börja jobba vid 22.00, see ya !

Städa.

Ska precis sätta igång att städa samt vika tvätt, åker ju somsagt till Prag i helgen så kan ju va dags att städa och göra fint så man slipper det när man kommer hem !

Idag har förövrigt jag vart i Linköping hos farbror doktorn :) det gick bra ! Så ska så småningon opereras lite grann inget allvarligt eller något som kommer synas, men ändå något som kommer få mig att må lite bättre...hoppas jag !
Annars har jag bara myst med hundarna och tagigt det lungt .
Inatt blir det jobb igen har denna och söndag natt nu i veckan nästa vecka blir det ju 5 nätter på rad men men cash is king som man brukar säga höhöhö ne skämtosido nu ska jag sätta fart, hörs hare puss !



Nytt Nytt.






En annan Älskling

Nu ska jag åka till en av mina alla älsklingar (detta är kanske nummer 1 ) Galicia alltså :)
Fick börja rida igår efter hon vilat en månad eftersom hon fick en dum spark på en muskel !
Men nu så..längtar tills vi får träna och tävla igen, vet inte om det blir så mycket tävlande denna säsongen men i vår så blir det mer.

Efter stallet ska jag hämta ut två paket och sedan gå på hockey, jippie ! aja hörs sen då visar jag vad jag har köpt !

pusselipuss
'
Hittade en gammal bild påsnyggingen :) ( 3,5 år sen )



Haha hittade en till fast lite nyare men jag ser livrädd ut ( 2 år sen )



Och en ny med :)


Prag

Åker till Prag på fredag, stannar tills söndag så en mysig liten weekend blir det :) Det är jag och Älsklingen som åker kommer bli riktigt kul ♥

Jag har mina planer på resan så att säga hehe ^^, jag vill shoppa loss och har skrivit shoppinglista och vilka affärer jag vill till :D Viktor är inte lika glad över detta som jag för han vill bara dricka ÖL så vem vet jag kanske sätter han på nån pub sen drar jag på shoppingrunda själv ;) ne usch va hemskt jag tvingar med honom istället !
Aja nu längtar jag iaf väldigt mycket .


RSS 2.0