Pasta med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås.

Du behöver:

500 gram  fläskfilé
240 gram  pasta, Tagliatelle
10 st  champinjoner
2 msk  Touch of Taste Oxfond med Rödvin
2 dl  mellangrädde
2 dl  vatten
2 msk  fransk senap
2 st  vitlöksklyftor
1 msk  gräslök, finhackad

Tillagning

1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.

2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.

3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen

servera med pastan och en smaskig sallad , yum yum hur gott och smidigt som helst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0